Instituția Prefectului Județul IalomițaInstituția Prefectului Județul Ialomița
  
Instituţia PrefectuluiInstituţia PrefectuluiServicii onlineServicii onlinePaşapoarte şi permisePaşapoarte şi permiseSITUAŢII DE URGENŢĂSITUAŢII DE URGENŢĂLegislatieLegislatieContactContactProgramări On-lineProgramări On-line

Cerințe tehnice pentru browser: ultimele versiuni actualizate pentru Internet Explorer sau Chrome.

În cazul în care întâmpinați dificultăți la programare de pe dispozitive mobile, vă rugăm să utilizați soluții desktop (calculator, PC).


Codul unic ARR se poate obține numai după înscrierea la o Școală de conducători auto, acesta fiind atribuit strict Școlii.
Numărul unic ARR este format din 7 caractere numerice și este unic per cursant.

Pentru programările după data de 31 iulie 2018 accesaţi adresa http://il.prefectura.mai.gov.ro/

 
 
                

                  

 
Sunt deschise publicului 4 tipuri de programări:
1 – Înmatriculare și transcriere vehicul (se vor putea efectua programări în cadrul aceluiași formular pentru servicii de înmatriculare sau transcriere vehicul)
2 – Autorizare provizorie și radiere vehicul (se vor putea efectua programări în cadrul aceluiași formular pentru servicii de autorizare provizorie sau radiere vehicul)
3 - Preschimbare permis de conducere românesc/străin
4 - Examinare/reexaminare în vederea obținerea permisului de conducere (programarea este doar pentru prezentarea la ghișeu, în vederea înscrierii la examinare sau reexaminare)

 

Notă: în cazul în care seria de șasiu are mai puțin de 17 caractere se va introduce cifra 0 înaintea seriei de câte ori este nevoie astfel încât această să aibă 17 caractere. Exemplu: seria de șasiu remorcă “VZ1B00X123T4567” (15 caractere) va fi introdusă „00VZ1B00X123T4567” (17 caractere).


ATENȚIE: Odată înregistrată programarea, nu vă mai puteți înregistra decât după ce expira ziua programată. Aveți obligația, așa cum reiese și din formularul de înregistrare, de a vă verifica documentele necesare operațiunii precum și de a vă preconiza timpul necesar obținerii lor înainte de efectuarea programării.


Pentru solicitări duplicat certificat de înmatriculare sau plăci înmatriculare, în caz de pierdere/furt/deteriorare, nu este nevoie de programare prealabilă, urmând să vă prezentați direct la Ghișeul Evidență Vehicule.


Suport tehnic pentru semnalări disfuncționalități sistem de programări on-line: suport@prefecturaialomita.ro


Programarea se poate efectua pentru o singură serie de șasiu (o programare pentru un singur vehicul) în cadrul Serviciului Evidență Vehicule

 

În cazul deținerii mai multor vehicule, veți efectua o programare pentru fiecare în parte.
Vă rugăm ca înainte de efectuarea programării sau a prezentării la ghișeu la ora programată, să consultați site-ul www.spcrpcivil.eu pentru documentele necesare serviciului solicitat.
Vă rugăm să consultați „Instrucțiunile de utilizare și completare pentru programări on-line” aici.
Nu se poate face o nouă planificare pentru aceleași date înainte de expirarea planificării anterioare.
Acest site înregistrează, pentru preîntâmpinarea posibilelor abuzuri asupra programului de programări online, data, locația și IP-ul accesării.
În cazul în care întâmpinați dificultăți de natură tehnică în efectuarea programării, puteți apela Telefonul Cetățeanului la nr. 0243.235.623, pentru asistență tehnică la rezervare, în următorul interval de timp: Luni - Joi: 08.30 -16.00, Vineri: 08.30 - 13.30.

Serviciul Public Comunitar Regim Permise Conducere și Înmatricularea Vehiculelor Ialomița este înregistrat conform legii 677/2001, în registrul de evidență a prelucrării datelor cu caracter personal, sub numărul 9368/04.06.2008.
Prin completarea și înregistrarea rezervărilor, vă dați acordul expres și neechivoc ca toate aceste date să fie stocate, utilizate și prelucrate temporar de către Serviciul Public Comunitar Regim Permise Conducere și Înmatricularea Vehiculelor Ialomița.

 

Actualizat in - 21.05.2018, la ora 11:55.
Cautare
 
Copyright © 2003 - 2007 SOBIS Solutions. Design realizat de SOBIS Solutions.